Candy Crush sınırsız özellikleri ile karşınızda! 400’den fazla seviyesi sayesinde lezzetli bir yolculuğa eşlik edin. Takıldığınız bölümleri kolay bir şekilde geçmek için Candy Crush hilesinden yardım isteyebilirsiniz.
Yeni Rainbow Pist bu oyunda sizlerle!
Candy Crush oyununu daha eğlenceli hale getirebilmek için kesintisiz çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Bunun yanı sıra oyun için önerilerde bulunmayı da unutmayınız. Sizin görüş ve önerileriniz oyunun geliştirilmesi amacıyla bizim için önemlidir. Oyunumuzun müdavimi olduğunuz için tekrar teşekkürü bir borç biliriz.
2.2 ve üzeri Android sürümleri ile uyumludur.
Hile uygulaması İşlemcisi bulunan telefonlarda sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
Android Apk Dosyası
candy-crush-saga-hilesi
ıpad candy crush hilesi, candy crush bitmeyen can ios, candy crush hile ipad, candy crush sınırsız can iphone, ipad için candy crush saga hile programı indir, iphone candy crush hilesi indir, 
İPHONE İÇİN CANDY CRUSH HİLESİ
Apple kullanıcılarına özel olarak oluşturulan Candy Crush Saga hilesi, birçok oyun sever için umut oluyor ve sizler ile paylaşılıyor. Hile’nin sağladığı faydalar aslında sınırsız, siz ne isterseniz oda tam olarak istediklerinizi yapıyor. Savegame editör olarak hizmet veren hile istediğiniz bölümü oynamanızı, paranızın artmasını ve bedava olarak tüm ürünlere sahip olmanızı sağlamaktadır.
Hilenin sorunsuz olarak çalışması için İOS 5 ve üzeri gerekmektedir.
CANDY CRUSH SAGA HİLE UYGULAMASI KURULUM VE KULLANIM
En aşağıda bulunan linkteki dosyayı indirerek bilgisayarınıza kaydedin.
iFunBox ile pc ve Apple ürününüzü birbirine bağlayın.
Bilgisayarınız ile cihazınız arasındaki bağlantıyı yaptıysanız /var/mobile/application/candycrushsaga.app/Documents/ yoluna gidin. Burada göreceğiniz dosyayı bilgisayarınıza kopyalayın.
Altta linki bulunan indirdiğiniz programla bilgisayarınıza kopyaladığınız dosyayı açın.
Artık tüm yönetim sizin elinizde oluyor. İsteklerinizi belirledikten sonra tekrar yukarıdaki belirtilen klasör yoluna bırakın.
Bilgisayarınıza kopyaladığınız dosyanın oluşabilecek zararları göz önüne alarak yedeklemesini mutlaka yapın.
İPhone Hilesi için indirmeniz Gereken Dosya

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top