Cover artAçıklama

Need for Speed™ Most Wanted Ücretsiz APK İndir
Gazı vurdu ve sıkı tutun , Kemerlerinizi bağlayın ; Eğer yaşam sürmek için konum . Outrun polisler , rakiplerini zekâsı - ve arkadaşlarını outdrive - Speed ​​içinen tehlikeli Muhtaç henüz . EğerMost Wanted olmaya cesaretin var mı?
** Most Wanted Need for Speed ​​bir sürükleyici, yüksek - kaliteli bir oyun. Cihazınızda bir 550MB + indirme ve kabaca 1,900 MB + boş alan gerektirir unutmayın . Hızlandırmak için, WiFi bağlantı öneririz. **
SORUN YAPMAK İSTEDİM GET
Eğer sokak yarışçıları ile çatışma sırasında amansız polislerden kaçmasına. SRT Viper GTS , Porsche 911 Carrera S , Hummer H1 Alpha , ve daha birçok gibi yarış ve kovalamaca sıcak araba . Mobililk defa gerçekçi tam araç hasar ile no- frenler - izin sokak yarışlarınınyoğunluğunu hissedin .
Senin iz bırakmak
Aranan kontrol listesiEn platformlarında ve arkadaşlar arasında Aranıyor kim olduğunu bulmak için Menşe giriş yapın . Sonra , arkadaşlarınıza meydan ve kesintisiz rekabet yarış becerilerini kanıtlamak .
SIFIR DAN ÇOK ARANIYOR GO TO ...
• Sürücü vedünyanın en heyecan verici otomobil üzerinde 40 özelleştirmek
• İstediğinizşekilde yarışı! Yoğun talep üzerine, artık dokunmak ya da yönlendirmek için eğilme olabilir
• Kullanım Mods arabanızı geliştirmek ve önde tarzıpaketi almak için
• akıllara durgunluk grafik ve yoğun tam araç hasar ileeylem yaşayın
• yeni araba kilidini Hız puan kazanın
• özel bir Most Wanted canlı duvar kağıdı ile telefonunuzu kandırın
Sizin rakipleriüstüne almak sizi durdurmak için ellerinden gelen her şeyi yapacağız - ama bu dünyada , sadece Most Wanted bir tane olabilir .
Need for Speed™ Most Wanted - screenshot thumbnailNeed for Speed™ Most Wanted - screenshot



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top